Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Positive SSL

PLĂTEȘTE ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
Rate Alpha Bank
3 Rate Alpha Bank

Rate BCR - Cardul Bun de Plată
3 Rate BCR - Cardul Bun de Plată

Rate StarBT
3 Rate BTRL StarBT

Rate StarBT
3 Rate BRD Finance

Rate Card Avantaj
3 Rate Card Avantaj

Quark Srl | Crează-ţi insigna


BeOrganic

Promovează şi Pagina ta


MasterCard Secure Code

Verified by VISA

PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
1x1-spacer.gif
shock-meek

Modalități de plată

Modalități de plată

1. Plata în numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul nostru. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către curierul care efectuează livrarea.

2. Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroomPOS
La ridicarea produselor de la sediul nostru, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa și MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

visa_h58.gifvisa_electron_h58.gifMastercard_h58.gifMaestro_h58.gif


Atenție!
În cazul în care cardul nu are activată opțiunea de introducere a codului PIN în momentul plății, este necesar ca persoana care efectuează plata să fie posesorul cardului și să se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnătura, care trebuie să corespundă cu cea de pe card și cu cea de pe actul de identitate.

3. Plata online folosind cardul
În acest site, plățile sunt securizate 3-D Secure  certificate PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Procesul de autentificare a cardului, pe baza codului de securitate deținut exclusiv de către dumneavoastră, se desfășoară numai pe serverele VISA sau MasterCard având astfel garanția identității magazinului cât și a dumeavoastră.

VISA_verifiedbyvisa_h48.gifMC_secure_code_158.gifmaestro_secure_code_158.gif

În pagina de plată trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro
ep_mediu.gif

Noi NU solicitam și NU stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Atât MasterCard SecureCode cât și Verified by VISA vă permit adăugarea la contul cardului a unui cod secret care asigură protecția împotriva utilizării neautorizate a cardului atunci când plătiți online în magazinele afiliate. Astfel, MasterCard și VISA vă garantează că sunteți singura persoană care poate efectua tranzacția. Pentru mai multe detalii puteți accesa http://www.euplatesc.ro sau contactați banca care v-a emis cardul.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de sigurantă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacțiile cu card.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor on-line, noi folosim serviciile EuPlatesc.ro - primul integrator de plăți on-line in sistemul 3D-Secure din România.

4. Plata online în 9 rate fără dobandă folosind cardurile de Credit emise de Alpha Bank, BCR - Banca Comercială Romană, BTRL - Banca Transilvania sau BRD Finance. 
În acest site, plățile sunt securizate 3-D Secure  certificate PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Procesul de autentificare a cardului, pe baza codului de securitate deținut exclusiv de dumneavoastră, se desfasoară numai pe serverele VISA sau MasterCard având astfel garanția identității magazinului cât și a dumneavoastră.

Puteți achiziționa orice produs de pe site-ul nostru în maxim 9 rate, folosind un card de credit de la Alpha Bank, BCR, Banca Transilvania sau BRD Finance.

Prin card de credit emis de BCR: CARDUL BUN DE PLATA
E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fără dobândă și bani inapoi!
Plătește prin cardul tău de credit BCR pe www.BeOrganic.ro și beneficiezi de oferta standard de 9 RATE fără dobândă! Mai mult, primești anual  1% bani înapoi. 

Cine poate plăti în 9 rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• BCR Wizz Air MasterCard
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar" și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către banca emitentă, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 
• Aplică acum pe www.bundeplata.ro sau
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau
• Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT) STAR BT
Plătește cu Star Card de la Banca Transilvania pe www.BeOrganic.ro si beneficiezi de:

  • până la 9 RATE fără dobândă pentru orice plată, dacă alegi plata în rate
  • 0.3% din valoarea cumpărăturii în Puncte Star, dacă alegi plata integrală
  • perioada de grație de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzacțiile (plăți la comercianți – integral sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilități etc )

 

Sunt incluse în programul Star Card cardurile de cumpărături: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai incă? Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:
-  în orice unitate Banca Transilvania
-  Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru rețele mobile sau din străinătate; 0800 80 CARD (2273) – din rețeaua Romtelecom

Prin card de credit emis de Alpha Bank RATE ALPHA BANK
“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de banca să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la www.BeOrganic.ro website afiliat acestui serviciu.

Confort - pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil - bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate - poți folosi plata in 9 RATE ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tau. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate - ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.”

5. Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de noi, în urma confirmării telefonice a comenzii de către un consultant de vânzări. Produsele comandate și achitate prin OP se vor livra numai după ce banii vor intra în contul firmei QUARK SRL.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății facturii proforme, în contul de mai jos:
Nume firma: QUARK S.R.L.
IBAN: RO44 RNCB 0089 0037 1126 0001
Banca: B.C.R. - Agenția Th. Pallady
Cod unic înregistrare: RO 6928681
AAA